sâmbătă, 9 mai 2009

Tehnologia ageLOC™ - aduce Companiei Nu Skin o nominalizarea la premiul Nobel


V-aţi întrebat vreodată de ce unii oameni arată mai tineri decât sunt de fapt? Acum Nu Skin® a descoperit ştiinţa din spatele secretului lor. 

Doar tehnologia unică Nu Skin®, în curs de brevetare, ageLOC™ poate ajuta la încetinirea unei noi surse avansate a îmbătrânirii în epidermă - ajutându-vă să controlaţi viitorul pielii. Lăsaţi ştiinţa noastră să fie secretul dumneavoastră şi transformaţi-vă vârsta într-un mister cuageLOC™.

Beneficii

Ambele geluri
Redau pielii vibranţa naturală, îndepărtând impurităţile şi promovând energia celulară.
Oferă ingrediente benefice, ce sunt livrate mai eficient cu ajutorul curentului galvanic.
Oferă pielii rezultate de regenerare.

Gelurile de Pre-tratament
Îndepărtează impurităţile, lăsând porii să respire.
Calmeză pielea.

Gelurile de Tratament
Încetinesc semnele vizibile ale îmbătrânirii direct de la sursă cu tehnologia ageLOC™ - un amestec de ingrediente anti-îmbătrânire revoluţionar.
Facilitează revenirea după stres; revitalizează şi revigorează pielea, promovând evergia celulară.
Îmbunătăţesc hidratarea pielii, lăsând pielea fină, curată şi împrospătată.

Pentru mai multe detalii intrati pe: http://www.nuskin.com/intercom/productDetail.do?prodId=97003876

Pentru informatii si comenzi - Alexandru Marinca - m.alexandru@yahoo.com, 0727.886.474

vineri, 8 mai 2009

Sistemului Galvanic Spa™ II - efecte vizibile dupa doar 15 de minute

Cu totii ne-am saturat sa citim despre aparate sau creme care au efecte imediate si miraculoase si care se dovedesc a fi doar iluzii.

Iata insa ca in cazul Sistemului Nu Skin® Galvanic Spa™ II şi  a Sistemului Galvanic Spa™ II Executive, impreuna cu tehnologia Nu Skin®, ageLOC™ efectele sunt imediate si nu se bazeaza pe miracole ci pe munca specialistilor de la Nu Skin care au realizat un lucru remarcabil - au castigat lupta cu imbatranirea.

Ştim deja că expunerea la soare şi poluanţii din mediu atrage după sine daunele provocate de radicalii liberi şi accelerează procesul îmbătrânirii, dar chiar şi cei care încearcă să evite efectele de îmbătrânire ale soarelui simt adesea că prezintă mai multe semen ale îmbătrânirii decât ar trebui.

Nu Skin® a descoperit o SURSĂ INTERNĂ a îmbătrânirii, necunoscută anterior, această sursă a îmbătrânirii fiind capabilă să genereze neîncetat în epidermă radicali liberi dăunători şi să se sporească o dată cu înaintarea în vârstă. 

Astfel, spre deosebire de expunerea la soare, nu avem unde să ne ascundem de aceste efecte dăunătoare. Mai mulţi radicali liberi înseamnă mai multe daune provocate pielii – ceea ce cauzează liniile, ridurile, pielea lăsată, decolorarea, hiper-pigmentarea, precum şi alte semne vizibile ale îmbătrânirii.

Doar tehnologia unică, în curs de BREVETARE, a Nu Skin®, ageLOC™, poate încetini producerea acestor radicali liberi ce dăunează pielii direct de la sursă, ajutându-vă să controlaţi viitorul pielii dumneavoastră.

Cu siguranta ca doriti sa si vedeti cum se produc aceste efecte imediate. Va invit sa vizionati urmatorul material pentru edificare - http://agelessway.com/flash/livedemo

Pentru mai multe detalii si comenzi  - Alexandru Marinca  - m.alexandru@yahoo.com, 0727.886.474